Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 2’inci döneminde de alt yapıda seferberlik ilan eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2024 yılında 19 ilçede 10 bin metrelik yağmur suyu hattı çalışmasını hayata geçirdi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kente kazandırılan Sosyal Market’in online sipariş sistemi ile bir ilke öncülük ediliyor. Türkiye’de bulunan örneklerinden farklı bir sistemle hizmet veren Sosyal Market ile 19 ilçedeki vatandaşlar markete gelmeden de ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor.
İtfaiye ekipleri, Ordu’da 2024 yılında 54 itfaiye aracı, 289 personeli ile toplam 6782 olaya müdahale etti. Müdahale edilen olayların başında yangın gelirken onu kurtarma olayları takip etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini sergilemeye devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü vefat olaylarında tüm süreçleri üstlenip vatandaşların acılarını bir nebze de olsa paylaşarak zor zamanlarında destek olmayı amaçlıyor.
"Münakaşa Değil Münazara" Yarışmasının Altınordu İlçe Etapları DAVET Merkezi’nde tamamlandı.
Ordu’nun geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve alt yapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinin uzun yıllar mezar ihtiyacını karşılayacak yeni şehir mezarlığı için çalışmalara başladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
