Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve alt yapı alanında yarınlarını garanti altına alacak çalışmalara her alanda devam ediyor.
Üniversite öğrencileri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesi iş birliğinde Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde düzenlenen programla bir araya getirildi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altaş TV’de yayınlanan “Ordu’yu Yönetenler” programının canlı yayın konuğu oldu. Funda Altaş Şimşit’in sorularını yanıtlayan Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve planlanan çalışmaları masaya yatırarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) yaşanması muhtemel kazalarda hayati önem taşıyan ilk yardımın doğru ve etkin yapılması amacıyla ORBEL A.Ş. personeline yönelik ilk yardım eğitimlerine devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçeleri yatırımlarla buluşturmaya ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Fatsa’da yol yapım çalışmaları sırasında Antik Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit mezarlara ulaşılmasının ardından başlatılan arkeolojik kazıda, yeni lahit mezar bulundu.