• BAŞKAN GÜLER, AVRUPA KONSEYİNDE

    Fransa’da düzenlenen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 43. Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iklim değişikliği ve gıda güvenliği konularına değindi. Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin belediyelerine çağrıda bulunan Başkan Güler, insan sağlığı ve gıda güvenliği konularında yaşanması muhtemel sorunlara karşı geçici komisyonlar kurulması gerekliliğine vurgu yaptı.
    Detaylı Bilgi
    27 Ekim 2022, Perşembe
  • KIŞIN KEYFİ BURADA YAŞANACAK

    Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından her geçen yıl geliştirilen Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda bulunan Doğa Tesisleri kış sezonuna hazırlanıyor.
    Detaylı Bilgi
    27 Ekim 2022, Perşembe
  • ORDU’DA 18 BİN DÖNÜM ATIL ARAZİ ÜRETİME KAZANDIRILDI

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tarıma verdiği desteklerle, kent genelindeki atıl araziler üretime açılmaya devam ediyor.
    Detaylı Bilgi
    27 Ekim 2022, Perşembe
  • GELİR GETİRİCİ ÜRÜNLERE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üreticilerin alternatif gelir kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla başlattığı çalışmalar üreticilerin yeni gelir kapısı oldu.
    Detaylı Bilgi
    26 Ekim 2022, Çarşamba
  • ORTAR ARACILIĞIYLA İYİ TARIM PATATESLERİ DAHA UYGUNA SATILACAK

    ORTAR A.Ş aracılığıyla Ordu’nun yöresel ürünlerini tüm ulusal piyasa ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kez de dışarıda iyi tarım uygulaması ile üretilen ürünleri daha ucuza Ordulu ile buluşturacak.
    Detaylı Bilgi
    26 Ekim 2022, Çarşamba
  • MEHMETÇİK PARKI YENİLENİYOR

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan Mehmetçik Parkı’nın yenilenmesi amacıyla çalışma başlattı.
    Detaylı Bilgi
    26 Ekim 2022, Çarşamba
  • BAŞKAN GÜLER FRANSA’DA

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 43. Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya gitti. Başkan Güler, ayağının tozuyla Genel Kurul Toplantısı’nın ilk oturumuna katılarak temaslarına başladı.
    Detaylı Bilgi
    26 Ekim 2022, Çarşamba
  • OSKİ 3.5 YILDA KUMRU’YA 11 MİLYON TL’İK YATIRIM

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede altyapıdan üstyapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, 3,5 yılda Kumru ilçesinde ömürlük yatırımlara imza attı.
    Detaylı Bilgi
    25 Ekim 2022, Salı