Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumuna misafir olarak katıldı. Başkan Güler, toplantıda birçok konu hakkında açıklamalarda bulunurken Fatsa’ya yapılan yatırımlar hakkında da meclis üyelerine bilgiler verdi.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde toplu taşıma kullanan öğrencilere % 48 indirim yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplu taşıma kullanan ve Ordumkart sahibi öğrencilerin daha önce 4.80 olan toplu taşıma ücretini 2 lira 50 kuruşa indirdiklerini açıkladı.
19 ilçede, 430 milyon 192 bin TL yatırım yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), şehrin birçok noktasında kronikleşmiş olan içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturdu.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin üniversite öğrencilerini ekonomik anlamda rahatlatmak amacıyla başlattığı Sosyal Market’ten yararlanma projesine talepte bulunan öğrenciler ilk alışverişlerini yaptı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçe merkezinde başlatılan aydınlatma çalışmalarıyla Mesudiye’nin çehresi değişiyor. Devam eden çalışma ile Mesudiye ilçe merkezi modern bir görünüm kazanıyor.