• MADE IN ORDU

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından denizden daha fazla yararlanma ve denizciliğe yönelik faaliyetlerin arttırılması amacıyla başlatılan çalışmalar artarak devam ediyor.
    Detaylı Bilgi
    31 Mayıs 2023, Çarşamba
  • BAŞKAN GÜLER BİR İLÇEYİ DAHA DOĞALGAZA KAVUŞTURUYOR

    Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı döneminde Türkiye’yi doğalgaz ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe ve Gülyalı ilçelerinden sonra Kumru ilçesini doğalgaza kavuşturuyor. Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve Kumrulu vatandaşlar Başkan Güler’e gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
    Detaylı Bilgi
    30 Mayıs 2023, Salı
  • ÜNYE LİMANI ADIM ADIM ZİRVEYE

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çabalarıyla son iki yıldır gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Ro-Ro seferleri, konteyner taşımacılığı ve kruvaziyer turizmine hizmet verecek duruma getirilen Ünye Limanı’nın da rıhtım sayısının arttırılması ve yüksek tonajlı gemilerin demirlemesi amacıyla çalışmalar sürüyor.
    Detaylı Bilgi
    30 Mayıs 2023, Salı
  • İSTANBUL’UN FETHİ COŞKUYLA KUTLANDI

    29 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethinin 570. Yıl Dönümü Ordu’da coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Mehter Takımı eşliğinde 19 Eylül Ortaokulu’ndan Ceren Özdemir Parkına yürüyüş gerçekleştirildi.
    Detaylı Bilgi
    29 Mayıs 2023, Pazartesi
  • FATSA OSB’DE ASFALT SEVİNCİ

    Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Ordu’nun sanayileşme ve üretim açısından kalbi konumunda bulunan Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
    Detaylı Bilgi
    29 Mayıs 2023, Pazartesi
  • BÜYÜKŞEHİR İFTİHARLA SUNAR

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’yu değişim ve dönüştürme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde yapımına geçen yıl başlanan Büyük Melet Projesi, Altınordu’ya yepyeni bir görünüm kazandırdı. 1. etabı tamamlanan ve modern bir görünüm kazanan projenin 2. etabı olan kısım da tamamlandı. Böylelikle yeni bir yaşam alanı Ordu’ya kazandırıldı. Toplumun her kesimine hitap eden alanda son olarak aydınlatmaların tamamlanması ile ışıl ışıl olan Melet, görünümüyle de Ordu’ya renk kattı.
    Detaylı Bilgi
    29 Mayıs 2023, Pazartesi
  • BÜYÜKŞEHİRLE SANDIK ENGEL TANIMADI

    13. Cumhurbaşkanını seçmek için vatandaşlar sabah sandıklar açılır açılmaz oy kullanmaya başladı.
    Detaylı Bilgi
    28 Mayıs 2023, Pazar
  • BÜYÜKŞEHİR İLE MESUDİYE YATIRIMA DOYUYOR

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ vasıtasıyla 4 yılda Mesudiye ilçesinde evladiyelik çalışmalara imza attı.
    Detaylı Bilgi
    28 Mayıs 2023, Pazar