BÜYÜKŞEHİRİN STANTLARINA GENÇLERİN YANI SIRA SİYASİ İSİMLERDE İLGİ GÖSTERDİ - Ordu Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİRİN STANTLARINA GENÇLERİN YANI SIRA SİYASİ İSİMLERDE İLGİ GÖSTERDİ

Link kopyalandı

BÜYÜKŞEHİRİN STANTLARINA GENÇLERİN YANI SIRA SİYASİ İSİMLERDE İLGİ GÖSTERDİ

Ankara Başkent Millet Bahçesinde gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Ordu Büyükşehir Belediyesi stantlarına siyasi isimler ve birçok vatandaş ziyaret gerçekleştirdi.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da 16-21 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tam Bana Göre Festivalinde yerini alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, festival alanına kurduğu stantlar ile ziyaretçilerine Ordu’yu tanıtıyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Ordu’da yapılan yatırım ve projeleri anlatılıyor.

 

Yüzbinlerce gencin davetlisi olduğu festivalde birçok belediye şehrini ve projelerini tanıtırken alanda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesinin el sanatlarından yöresel ürünlere, doku kültüründen Kybele çikolatasına ve su sayaçlarına kadar pek çok projesi gençlerin yanı sıra siyasi isimlerinde ilgisini çekiyor.

 

BASKETBOL TURNUVASI İLE GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Tanıtımın yanı sıra E spor turnuvaları, ücretsiz konserler ve söyleşilerinde düzenlendiği festivalde Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğünce Belediyeler Arası 3X3 Sokak Basketbolu etkinliği de düzenlendi. 8 belediyenin katıldığı turnuvaya 9 Erkek 7 Kız takımı katıldı.  

 

İki gün süren turnuvada Erkeklerde 1. Uşak Belediyesi 2. Mustafa Kemal Paşa Belediyesi 3.Bergama Belediyesi olurken Kızlarda ise 1.Tuzla Belediyesi 2. Mustafa Kemal Paşa Belediyesi 3. Bergama Belediyesi oldu. Turnuvada derece elde eden takımlara ise kupaları takdim edildi.

 

Aynı zamanda katılım gösteren tüm sporculara madalya verilirken izleyenlere fındık ve çikolata ikramı yapıldı. 

 

“İLGİ VE ALAKA ÇOK GÜZELDİ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu’yu ve kente yapılan çalışmaların tanıtıldığı standa ilginin yoğun olduğunu söyledi.

 

Genel Sekreter Alp sözlerine şöyle devam etti:

 

“Ankara’da bir festival düzenlendi, biz de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak standımızı hazırladık. Doku kültürümüz, su sayaçlarımız, Kyble markalı çikolatamız ve diğer ürünlerimiz ile faaliyetlerimizi gösterdik. Sağ olsunlar ilgi ve alaka çok güzeldi. Gelen belediye başkanlarımız ve diğer siyasi isimler standımıza uğramadan geçmediler. Yine spor adına yaptığımız çalışmalarımızı da burada gençlere tanıtma fırsatı bulduk. Yine bu festivalde belediyeler arasında basketbol turnuvası da düzenledik.  Gelen misafirlerimiz çalışmalarımız ile ilgili burada fikir sahibi oluyorlar. Bu festivale katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ankaralılara ve burada yaşayan Orduluları festivale bekliyoruz. Gelsinler, görüşelim Ordu’da neler yaptığımızı tanıtalım.”

 

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.