MAHSUR KALAN ATI HAYVAN AMBULANSI KURTARDI - Ordu Büyükşehir Belediyesi

MAHSUR KALAN ATI HAYVAN AMBULANSI KURTARDI

Link kopyalandı

MAHSUR KALAN ATI HAYVAN AMBULANSI KURTARDI

 

2 BİN 769 RAKIMLI GÖNDERİÇ TEPESİ’NDE YİRMİ GÜNDÜR AÇ, SUSUZ KALAN AT İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVAN AMBULANSI SEFERBER OLDU

Geçtiğimiz yıl sokak hayvanlarına yerinde müdahale edilebilmesi için hizmete giren Ordu Büyükşehir Belediyesi Hayvan Ambulansı, 2 bin 736 rakımlı Gönderiç Tepesi’nde 20 gündür mahsur kalan at için harekete geçti.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sokak hayvanlarına karşı olan hassasiyeti ile birlikte geçtiğimiz yıl şehirde Hayvan Ambulansı hizmeti verilmeye başlandı. Bu zamana kadar trafik kazası gibi birçok sebeple yaralanan sokak hayvanına bu ambulans ile ilk müdahale gerçekleştirildi.

 

Uzaklık yakınlık, gece gündüz demeden sokak hayvanları için hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Hayvan Ambulansı bu defa da Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda 2 bin 769 rakımlı Gönderiç Tepesi’nde vatandaşlar tarafından neredeyse ölmek üzere bulunan at için seferber oldu.

 

ATA İLK MÜDAHALE HAYVAN AMBULANSI İLE YAPILDI

Ordu’nun en yüksek tepelerinden biri olarak bilinen Gönderiç Tepesi’nde yuları kayalara takılmış ve bu yüzden bulunduğu yerde mahsur kalmış at vatandaşlar tarafından bulunarak Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne haber verdi. Alınan ihbar sonrası Büyükşehir Belediyesi ekipleri yakınlık, uzaklık demeden hayvan ambulansı ile bölgeye hareket etti. Atın mahsur kaldığı Gönderiç Tepesi’ne ulaşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ata ilk müdahalesini yerinde gerçekleştirdi.

 

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Vatandaşlar ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarılan yaralı atın 20 gündür kayıp olduğu ve sahibinin de atını aradığı öğrenildi. Bunun üzerine atın sahibini bulan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hayvan ambulansı ile atı sahibine teslim etti.

 

ATIN SAHİBİNDEN VATANDAŞLAR VE BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Atını gören vatandaş ise atını teslim alarak 20 gündür atını aradığını söyledi. Atın sahibi atı bulan ve duyarsız kalmayan vatandaşlar ile yardımları için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.