FATSA KOŞU VE BİSİKLET YOLU PROJESİNDE SON RÖTUŞLAR

FATSA
2019-01-31 15:19

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçemizde Atatürk Parkı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işinde son rötuşların kaldığı bildirildi.
  Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığından alınan bilgilere göre ilçemizin sahilinde, 2.5 km uzunluğundaki sahilde 2.70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3.5 metre genişliğinde koşu yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kente spor yapma ve hareket etmeyi teşvik etme amaçlı yapılan Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işinde asfalt uygulamasının boyama imalatının ilk bölümü yapıldı. Asfalt uygulamasının boyama imalatında 2 kat daha boya yapılacağı öğrenildi.

“SOSYAL YAŞAM ALANLARI ARTIYOR “

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçemizde başlattığı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi ile projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sahil boyunca 5 metre yüksekliğinde 115 adet dekoratif aydınlatma direğinde ışıklandırma işinin tamamlanmasından sonra asfaltın boya imalatına başlandı.

Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe yapılan çalışmayla Fatsa’nın modern bir sosyal yaşam alanına kavuşacağını ifade ederek, “Bu çalışmanın bir benzerine Büyükşehir Belediyemiz Altınordu ilçemizde Akyazı ve 19 Eylül Atatürk Rıhtımı’nda yapmış ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. İlçemizin sosyal yaşam alanlarını artırmak adına inşallah çok yakında Fatsa’da hayata geçmiş olacak.” dedi.