PAZAR SOKAK İLE HAMLIK VE BARBAROS CADDESİ BAĞLANTISINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

FATSA
2019-01-04 17:38

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri Fatsa ilçemizin Pazar Sokak ile Hamlık ve Barbaros Caddesi bağlantısında sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
  Pazar Sokak ile Hamlık ve Barbaros Caddesi bağlantısında 15 gün önce alt yapı işiyle başlayan 320 metrelik sıcak asfalt çalışması bugün sona erdi.
  Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe Pazar Sokak ile Hamlık ve Barbaros Caddesi bağlantısında sıcak asfalt çalışması yapılan yolun aynı zamanda şehir merkezine önemli geçiş güzergahlardan biri olduğunu belirterek, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş başta olmak üzere bu güzergahta alt yapı ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığına çok teşekkür ederiz. İlçemizin önemli bir güzergahı daha sıcak asfaltına kavuştu.” dedi.