TURLAR BAŞLADI - Ordu Büyükşehir Belediyesi

TURLAR BAŞLADI

TURLAR BAŞLADI
Yeni sezonla birlikte Şehit Temel Şimşir Gemisi gezinti turlarına başladı.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü itibariyle gezintiye başlayan Şehit Temel Şimşir Gemisi, Altınordu’da düzenlendiği turlarla hizmet veriyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ziyarete açık olacak gemi de vatandaşlar doyumsuz deniz keyfinin tadını çıkarırken, Ordu’yu ise denizden seyretme imkanı bulacaklar.

İlk olarak Altınordu ilçesi ile turlarına başlayan gemi, hafta içi 18.00 ile 19.30’da hafta sonu ise 12.00’den sonra düzenleyeceği turlarla sahil güzergahında gezinti yapacak. İlerleyen günlerde ise Şehit Temel Şimşir Gemisi kıyı şeridinde bulunan diğer ilçelerde de vatandaşlar ile buluşturulacak.

Yaz boyunca misafirlerini ağırlayacak olan Şehit Temel Şimşir Gemisi, şehit yakınları ve gazilere ise ücretsiz hizmet verecek.