BİLGİ EVLERİ AÇILIYOR - Ordu Büyükşehir Belediyesi

BİLGİ EVLERİ AÇILIYOR

Link kopyalandı

BİLGİ EVLERİ AÇILIYOR

 

YENİ DÖNEM İÇİN SADECE 8. SINIFLAR KAYIT YAPTIRABİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Mimar Sinan, Fatsa Mehmet Akif ve Ünye Yunus Emre Bilgi Evlerinde yeni tip Korona Virüs nedeni ile ara verilen eğitim-öğretim sezonuna yeniden başlıyor.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs nedeni ile kesintiye uğrayan eğitim-öğretim sezonu bilgi evlerinde yeniden başlıyor. Sadece 8. sınıf öğrencileri için başlayan yeni eğitim-öğretim sezonunda kayıtlar 21-25 Eylül tarihleri arasında başlayacak.

 

“TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

Yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi tüm tedbirlerin en üst seviyede tutulacağını söyleyen Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs ile mücadele nedeniyle eğitimlere ara vermiştik. Aradan geçen süre zarfında alınan tedbirlerle eğitimlere yeniden başlıyoruz. Yeni sezonda şu an için sadece 8. sınıf öğrencilerimizin kayıtlarını alacağız. 8. sınıf öğrencilerimizin kayıt işlemleri ise 21-25 Eylül tarihleri arasında olacak. Tüm velilerimizin şunu çok iyi bilmelerini istiyoruz; Bilgi Evlerimizi sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak hazırlamış bulunmaktayız. Bunların haricinde alacağımız bütün tedbirlerle Bilgi Evlerimizde ders giriş ve çıkış saatleri teneffüs araları farklı olacak şekilde ayarlanacak. Öğrencilerimizin temas ettiği her yer belirli aralıklarla dezenfekte edilecek. Bütün kuralların uygulanması için görevli arkadaşlarımız takipte olacaktır” diye konuştu.

 

 

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.