OSKEM SEZONU KAPATTI - Ordu Büyükşehir Belediyesi

OSKEM SEZONU KAPATTI

Link kopyalandı

OSKEM SEZONU KAPATTI

 

İl genelinde halkın güvenli bir şekilde su aktivitesini yapabilmesi için 3’ü kadınlar plajı, 1’i engelliler plajı olmak üzere toplam 17 plajda 65 personel, 4 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veren Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı OSKEM (Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi) sezonu kapattı.

 

15 Haziran-14 Eylül tarihleri arasında haftanın her günü 10.30 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veren OSKEM ekipleri, sahillerde tedbirleri üst düzeyde tutarak vatandaşların sorunsuz bir deniz sezonu geçirmesini sağladı.

 

OSKEM’LE 90 KİŞİ YAŞAMA TUTUNDU

 

Altınordu ilçesinde Akyazı Plajı, Akyazı Halk Plajı, Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Halk Plajı ve Kumbaşı Halk Plajı; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Beyaz Kum Plajı, Aktaşlar Plajı, Efirli Engelsizler Plajı; Fatsa ilçesinde Demas Kadınlar Plajı, Demas Halk Plajı ve Çamlık Halk Plajı; Ünye ilçesinde Kırkevler Halk Plajı, Gölevi Kadınlar Plajı, Çınarsuyu Halk Plajı, Nuriye Mahallesi Halk Plajı, Fevzi Çakmak Halk Plajı; Gülyalı Tepealtı Halk Plajı’nda 15 Haziran’dan bu yana 90 boğulma tehlikesi geçiren vatandaşa müdahale eden ekipler,  sorumluluk alanındaki plajlarda can kayıplarının önüne geçti.

 

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

 

Gösterdiği fedakârlıkla vatandaşların takdirini kazanmaya devam eden OSKEM, tüm plajlara yerleştirdiği uyarı ve bilgilendirme tabelaları, can simitleri ve gözetleme kulelerinin yanı sıra sıkı eğitimlerden geçen, alanında uzman cankurtaranlarla sorunsuz bir sezon geçirilmesini sağladı.

 

Vatandaşlar keyifli bir sezon geçirilmesine katkı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan OSKEM personellerine teşekkür etti.

 

 

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.