KOMŞU İLE YARDIMLAR GECİKMEDİ - Ordu Büyükşehir Belediyesi

KOMŞU İLE YARDIMLAR GECİKMEDİ

Link kopyalandı

KOMŞU İLE YARDIMLAR GECİKMEDİ

OBB, EKİP VE EKİPMAN DESTEĞİ SAĞLADI

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur sonrası hayatın durma noktasına geldiği Giresun’a Ordu Büyükşehir Belediyesi ekip ve ekipman desteği sağladı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda kuvvetli yağış sonrası taşkın ve heyelanların meydana geldiği Giresun’a, Ordu’dan arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere ekip ve ekipmanlar gönderildi.

 

“GİRESUN’UN MADDİ VE MANEVİ YANINDAYIZ”

Komşu İle gerekli yardımların ulaştırıldığını ve takviyelerin de devam edeceğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Şehrimizde de sel oldu ama çok şükür ki komşu ilimiz Giresun kadar etkilenmedik. Kendi imkanlarımız ölçüsünde ve ekiplerimizin yoğun çalışmasıyla biz bu afeti hafif atlattık. Giresun çok ağır hasarlar almış durumda. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, sabahın erken saatlerinde hasta yatağından bizleri arayarak komşu ilimize destek olmamız talimatını verdi. Bunun üzerine bir greyder ve loderı Giresun’a göndermek üzere yola çıkardık. Aynı zamanda 9 kişilik itfaiye arama kurtarma ekibimiz Giresun’da yoğun bir şekilde çalışmalara katıldı. Komşu ilimize takviyelerimiz devam edecek. Giresun’a geçmiş olsun. Giresun’un maddi ve manevi yanındayız. Allah bir daha böyle bir sıkıntı göstermesin” dedi.

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.