SONUÇLAR AÇIKLANDI - Ordu Büyükşehir Belediyesi

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Link kopyalandı

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce başlattığı “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” kompozisyon ve “En Güzel Balkon” yarışmasının sonuçları belli oldu.

 

KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLARI

Jüri üyelerinin titizlikle değerlendirdiği sonuçlara göre Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik? yarışmasının 1’incisi “Virüs Küçük Etkisi Büyük” adlı kompozisyonuyla Berra Sena Titiz (Doğa Koleji), 2’incisi “Virüs ile Yaşam” adlı kompozisyonuyla Büşra Demir (Altınordu Ortaokulu), 3’üncüsü “Felaket mi Fırsat mı?” adlı kompozisyonuyla Tuna Sarı (Bahçeşehir Koleji), 4’üncüsü “Öğretmenim Pandemi” adlı kompozisyonuyla Güldeniz Çırpan (Gürgentepe Cumhuriyet Ortaokulu), 5’incisi ise “Pandeminin Kazandırdıkları” adlı kompozisyonuyla Işık İrem Yıldırım (Şehit Mithat Eren Ortaokulu-Ulubey) oldu.

 

Ödül alacak öğrencilerden 1’inciye laptop, 2’inciye drone, 3’üncüye bisiklet, 4’üncüye sınırsız OBBKT bileti verilecek. Ayrıca juri özel ödülü olarak dereceye giren öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir gün geçirecek.

 

BALKON YARIŞMASI SONUÇLARI

Oluşturulan seçici kurul tarafından yapılan oylamada “En Güzel Balkon” yarışmasının 1’incisi Reyhan Mollaoğlu olurken, 2’incisi Fatma Dolu ve 3’üncüsü Osman Bilgin oldu.

 

Ödül alacak yarışmacılardan 1’inciye bambu sallanan koltuk, 2’inciye bambu sehpa ve tabure, 3’üncüye ise nostaljik radyo ödülü layık görüldü.

 

  

HABERLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesini optimize etmek ve geliştirmek için tanımlama bilgilerinizi (cookie) kullanıyor. Detaylı bilgiye Çerez Politikası belgemizden ulaşabilirsiniz.