2019’UN İLK KUPASI GELDİ

2019-01-07 13:14

2019’UN İLK KUPASI GELDİ

GÜREŞÇİLER TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 2019 ‘un ilk turnuvası olan “13. Rıza Doğan Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası”nda 19 takım içerisinde şampiyonluğu elde etti.

Ata sporumuz güreşte Ordu’nun gurur kaynağı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, bu spor dalında geleceğin şampiyon adaylarını yetiştirmek için yoğun bir çalışma temposu sergiliyor. Milli takımın rezerv sporcu kadrosunu Ordu’dan çıkarmayı hedefleyen Belediyespor, 2019‘un ilk turnuvası olan ve Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen “13. Yıldızlar Rıza Doğan Serbest Güreş Turnuvası”nda takım halinde şampiyon oldu.

19 takımın katıldığı turnuvada 6 Altın, 4 Gümüş ve 2 Bronz madalya alan sporcular 195 puanla Ordu Büyükşehir Belediyespor’a şampiyonluğu getirdiler. Turnuvada dereceye giren sporcular şöyle:

ALTIN MADALYA

51 kg Ahmet Yücel