OSMANİYE MAHALLESİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

2018-05-09 15:16

ALTINORDU’DA YOL YATIRIMLARI SÜRÜYOR

OSMANİYE MAHALLESİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

BAŞKAN YILMAZ, “İLÇEYE BU YIL 97 KM SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Altınordu ilçesinde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Enver Yılmaz, “Altınordu’muzda geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte 153 km yolu sıcak asfaltla buluşturduk. Bu yıl ise ilçemiz genelinde 97 km yolu daha asfalta kavuşturacağız” dedi.

BAŞKAN YILMAZ, “153 KM YOL SICAK ASFALTLA BULUŞTU”

İlçenin makûs talihinin 4 yıllık sürede değiştirildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizden talep edildiği gibi yol çalışmalarına ağırlık verdik. Altınordu’muz da merkez ilçe olmasına rağmen yol sorununun ciddi anlamda yaşandığı ilçelerimizden biriydi. Çalışmalarımız kapsamında bu zamana kadar ilçemizde 153 km sıcak asfalt, 83 km sathi asfalt, 500 km stabilize yol, 139 km tesviye, onarım ve yol genişletme, 610 km reglaj, 470 km hendek temizleme, 931 km asfalt bakım ve onarım (yama), 7.489 metrekare parke yol, 16.620 metre koruge boru, 56.347 metreküp taş duvar, 725 metre betonarme duvar, 1.475 metre menfez, 45 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Çalışmaların bu yıl da kaldığı yerden devam edeceğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “İlçemizde 2018 yılında 97 km sıcak asfalt, 82 km sathi asfalt ve 10 km beton yol çalışması gerçekleştireceğiz. Sıcak asfalt çalışmamızın 33 km’si ise kırsal alanlara yapılacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Bu kapsamda şehir merkezine 23 km uzaklıkta olan Osmaniye Mahallemizde de 2 km’lik yolu sıcak asfaltla buluşturduk. Vatandaşlarımız mutlu, bizler de mutluyuz” diye konuştu.

“SICAK ASFALT YAPILACAK SÖZLERİ BÜYÜKŞEHİR’LE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ”

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “20 senedir yolu hep çamur olan bu mahallemize, sıcak asfalt yapılacak sözleri Büyükşehir Belediyesi ile gerçeğe dönüştü. Rüyamızda göreceğimiz yatırımlar, hayata geçirilmeye başlandı. Şehir merkezine inene kadar aracımız çamura bulanıyordu. Daha önce çakıl dökülerek çamurun önüne bir nebze de olsa geçildi ancak tozdan evimizin önünde oturamıyorduk. Yapılan iş meydanda ve bundan daha güzel hizmet olamaz. Kışın merkeze 2 saatte ulaşırken, artık 30 dakikada ulaşabileceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’dan ve ekibinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.