19 İLÇEDE KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

2018-04-13 15:36

19 İLÇEDE KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Miraç Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Altınordu ilçesiyle birlikte 19 ilçenin tamamında vatandaşlara 15 bin kandil simidi ikramında bulunuldu. Altınordu’da tahıl pazarı ile şadırvan yanında kurulan stantlarda ve ilçe merkezlerinde kandil simidi ikram eden Büyükşehir Belediyesi, verdiği hizmetle vatandaşların takdirini topladı.

Başkan Enver Yılmaz, Miraç Kandili’nin tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve refah getirmesini dileyerek, “Bu gece Allah’a yönelen yüzlerin ve yaklaşan kalplerin paklanacağı ibadet gecesidir. Yapılacak ibadetler, alınacak manevi haz ve kararlar tüm İslam âleminin on bir ayın sultanı Ramazan ayına daha canlı ve hazırlıklı girmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik eder,  başta ülkemize, İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini, İslam âleminin birliğine, insanlığın barış ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan temenni ve niyaz ederim” dedi.