KABATAŞ KENT MEYDANI AÇILIŞA HAZIR

2018-01-22 09:37

KABATAŞ KENT MEYDANI AÇILIŞA HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde gerçekleştirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. Çalışmaları tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hâle getirildi.

İLÇE MODERN SOSYAL YAŞAM ALANINA KAVUŞTU

Kaymakamlık ve ilçe belediye binası önü olmak üzere iki ayrı bölüm hâlinde toplam 6 bin 974 m²lik alan üzerine yapılan kent meydanının tamamlanmasıyla birlikte, Kabataş ilçesi modern bir sosyal yaşama alanına kavuştu.

VERİLEN BİR SÖZ DAHA YERİNE GETİRİLDİ

Başkan Enver Yılmaz, Kabataş halkına verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini belirterek, “Kent Meydanı Projemizdeki çalışmaları tamamlayarak Kabataş ilçemize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Projemiz kapsamında, Hükümet Konağı ve ilçe belediye binası önündeki meydan zemini ve baskı beton kaldırım çalışmaları için toplam 1.500 m2 baskı beton kaldırım imalatı ve 2.350 m2 meydan zemini imalatı gerçekleştirdik; oturma grupları, çöp kovaları ve aydınlatma elemanlarını yerleştirdik. Hükümet Konağı önündeki kuru havuz imalatı, merdivenlerin taş kaplaması ve ferforje korkuluk imalatlarını da tamamlayarak projemizi açılışa hazır hâle getirdik. Kabataş ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.