OSKİ BÖLGE TOPLANTISINI KABADÜZ’DE YAPTI

2018-01-22 09:12

OSKİ BÖLGE TOPLANTISINI KABADÜZ’DE YAPTI

KABADÜZ’DEKİ ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Kabadüz ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve 2018 yılında yapılması planlanan yatırımları değerlendirdi.

OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya OSKİ İşletmeler Dairesi Başkanı İrfan Gün ve Şube Müdürleri ile Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy, Gülyalı, Perşembe ve Mesudiye İlçe Şefleri ve ilgili teknik personeller katıldı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da toplantının bir bölümünde yer alarak paylaşımlarda bulundu.

İLÇENİN GELECEĞİNE YÖNELİK YATIRIMLAR KONUŞULDU

Ağırlıklı olarak 2017 yılında hayata geçirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Kabadüz ilçesinde yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda, gerçekleştirilen işlerle ilgili eksik kalan noktalar ve çözüm için gerekli müdahalelerin yapılması konusunda yol haritası çizildi ve Kabadüz’ün geleceğine yönelik içme suyu, kanalizasyon ve altyapı çalışmaları da konuşuldu. İlçede köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin abonelik devri konusunda sürdürülen çalışmalar hakkında ilgili personel ve yöneticilerden bilgi alındı.

.