ÇATALPINAR – ÇAMAŞ ARASI SICAK ASFALT OLDU

2017-12-11 14:09

ÇATALPINAR – ÇAMAŞ ARASI SICAK ASFALT OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ve Çamaş ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Bölge halkı tarafından yoğun olarak kullanılan ve Şirinköy - Sakargeriş Mahalleleri üzerinden iki ilçeyi birbirine bağlayan yol Çatalpınar ilçe girişinde yapılan çalışmanın ardından, tamamen sıcak asfalt hâle getirildi.

BELEDİYE CADDESİ’NDEKİ SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çatalpınar ve Çamaş ilçelerini birbirine bağlayan yoldaki sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını söyleyerek, “Çatalpınar ilçemizi Şirinköy ve Sakargeriş üzerinden Çamaş ilçemize bağlayan yolumuzun 5 km’lik bölümünü geçen sene sıcak asfalt yapmıştık ve bu sene de kalan 1 km’lik bölümünü asfaltladık. Son olarak Çatalpınar ilçe merkezine girişteki Belediye Caddesi’ni de sıcak asfalt yaparak iki ilçemizi asfaltla kaplı yüksek standartlara sahip bir yol üzerinden birbirine bağladık” dedi.

ŞEHİT DAVUT UÇUK CADDESİ SICAK ASFALT OLUYOR

Çatalpınar ilçe merkezindeki diğer bölgelerde de asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Başkan Enver Yılmaz, “Çatalpınar ilçemizdeki ulaşım sorunlarını büyük oranda çözdük. Bununla birlikte muhtelif yerlerdeki çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezindeki önemli güzergâhlardan biri olan Şehit Davut Uçuk Caddesi’ni de sıcak asfalt yapıyoruz. Daha önce stabilize olan yolda altyapı ve PMT serme çalışmalarını tamamladık. Şu anda sıcak asfalt dökümümüz devam ediyor” diye konuştu.