FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

2015-10-27 15:34

BÜYÜKŞEHİR’DE FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çalışanlarının katıldıkları “Futbol Sadece Bir Oyundur ”sloganıyla düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Cumhuriyet Spor Tesisi’nde oynanan ilk maçlarla başladı.

Turnuvaya başlama vuruşu için düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, OSKİ ve ORBEL Yöneticileri, Daire Başkanları, Birim Müdürleri, sporcular ve seyirciler katıldı.

REKABET VAR, CENTİLMENLİKTEN TAVİZ YOK

Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları işlerde her zaman ilklere ve kaliteli işlere imza attıklarını ifade eden Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Titiz bir çalışmanın eseri olarak Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı kuruluşları arasında düzenlediğimiz bu futbol turnuvasında da kaliteli bir çalışma ortaya koyacağımıza inanıyorum. İnşallah bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi ve ileride bütün ilçelerin katılımıyla daha büyük başka organizasyonlar da düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Maçlarda rekabetin olmasını ancak centilmenlikten kesinlikle ödün verilmemesi gerektiğine vurgu yapan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Bütün takımlar bizim takımlarımız iyi oynayan kazansın, dostluk ve arkadaşlık kazansın. Bu vesileyle bu turnuvanın hayırlı olmasını, spora ve futbola katkı sağlamasını ümit ediyorum. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

İLK GÜNDE 4 MAÇ OYNANDI

Konuşmanın ardından sporcular ve seyirciler turnuva hatırası olarak toplu fotoğraf çektirdi. Başlama vuruşunu Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun yaptığı turnuvanın ilk günündeki maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

OSKİ Projeler Dairesi Başkanlığı - Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı                   : 0 – 3

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı - Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı       : 0 – 2

OSKİ İçme Suyu Şube Müdürlüğü - OSKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı       : 2 – 3

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı - Özel Kalem Müdürlüğü                                                    : 4 – 2

Turnuva 10 Kasım’da oynanacak final maçıyla sona erecek.