AŞURE İKRAM EDİLDİ

2015-10-26 09:02

19 İLÇEDE AŞURE İKRAM EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Aşure Günü” nedeniyle 19 ilçenin tamamında vatandaşlara aşure ikram etti.

Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan “Aşure Günü”, Ordu genelinde yapılan birçok etkinlikle idrak edildi. Sosyal ve kültürel olaylarda vatandaşlarıyla aynı dili konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi ise düzenlediği program çerçevesinde, köylerde, mahallelerde, apartmanlarda yaşayan komşular arasında birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneğini, Ordu geneline yaydı. 19 ilçenin tamamında değişik noktalarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından halka aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımının vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ve memnuniyetle karşılandığı görüldü.

AŞURE, BİRLİK VE BERABERLİĞE VESİLE OLSUN

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin kültürümüzde önemli bir yeri olan aşure ikramını il geneline yaymış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederken, dağıtılan aşurenin de insanlarımızın kalplerini bir araya getirmesini, birlik ve beraberliğimize vesile olması temenni etti.