FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

2015-10-26 08:38

BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ve ORBEL A.Ş. ile birimler arası futbol turnuvası düzenliyor.

Kura çekimleri tamamlanan turnuvaya 18 takım ve 246 sporcu katılıyor.

Birimler arası futbol turnuvasıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu göstermek, birimler arası kaynaşmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve yoğun mesailerin arasında bir araya gelerek spor yapma fırsatı bulmayı amaçlıyoruz.

Grup usulü yapılacak turnuva A, B, C ve D olmak üzere toplam 4 gruptan oluşuyor. A ve C gurubunda 5’er, B ve D gurubunda ise 4’er takım yer alıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 18:00’de Cumhuriyet Spor Tesisleri’nde Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve OSKİ Projeler Dairesi Başkanlığı’nın açılış maçı ile başlayacak.

Guruplardan eleme sonunda ilk iki takım çıkacak. Yarı final ve final ile tamamlanacak turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya hediye edilecek. Ayrıca en centilmen takım ödülü (kart sayısına göre) ile gol kralı ödülü de verilecek. Turnuvanın final karşılaşması ise 10 Kasımda oynanacak.