OKUL GİBİ

2015-10-16 16:59

BÜYÜKŞEHİR OKUL GİBİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, personellerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlamaya yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca son olarak “Telefonda Etkili İletişim ve Görgü Kuralları” konusunda eğitim düzenlendi. Eğitim uzmanı Çağrı Gülsoy tarafından verilen eğitime, yönetici asistanları başta olmak üzere haber merkezi,  çağrı merkezi ve beyaz masa çalışanları ile gerek telefonla gerekse yüz yüze halkla temas halinde olan tüm birimlerden çalışanlar katıldı.

Çalışanların kurum içinde ve dışında insanlarla olan iletişimlerini en üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyleyen İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram; “Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının hizmet verdiğimiz ve birlikte çalıştığımız insanlara karşı telefonda veya yüz yüze kurdukları iletişimde gösterdikleri hassasiyet ve nezaket bizim için önemli. Bu konuda şimdiye kadar yaptığımız eğitimlerle belirli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Bu gibi eğitimlere bundan sonra da devam ederek çalışanlarımızın çevre ile olan ilişkilerinde kurumlarını temsil ettiklerinin farkında olmalarını, iş ve özel hayatlarındaki hareketlerine ve konuşmalarına gösterdikleri hassasiyeti artırmayı istiyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz eğitim ile kurumsal kimliğe uygun olarak personelin kurum içi ve kurum dışı iletişim kabiliyetlerini daha üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz” dedi.