ORDUSPOR’A “PRİM” MÜJDESİ

2015-10-16 16:52

BAŞKAN YILMAZ’DAN ORDUSPOR’A DESTEK

ORDUSPOR’A “PRİM” MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2015-2016 sezonunun ilk maçında yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Orduspor Kadın Basketbol Takımı’na kazanmaları durumunda 50 bin Avro prim sözü verdi. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı, beraberinde kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve teknik heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ: “SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Orduspor'a hem lig hem de Avrupa Kupası maçlarında başarı dileyen Başkan Yılmaz; "Orduspor’a ve diğer amatör spor branşlarına her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Orduspor'un yarınki rakibi Galatasaray ile yapılacak maçı kazanması durumunda 50 bin Avro prim sözü veriyoruz. Bunun yanı sıra ligde Beşiktaş maçını kazanmaları durumunda ise 30 bin lira prim vereceğiz. Orduspor’a ve diğer amatör takımlarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz sürecek. Tüm hemşehrilerimizi yarınki maça davet ediyorum" dedi.

PAMUK: “BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDERİM”

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk; "Her zaman Orduspor'un yanında olduğunu gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz'a teşekkür ederiz. Sayın Başkanımız her zaman kulübümüze destek oldu" şeklinde konuştu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.