ÜCRETSİZ İNTERNET DEVRİ BAŞLIYOR

2015-10-15 14:01

‘PAKET BİTTİ, KOTA DOLDU’ DERDİNE SON…

ÜCRETSİZ İNTERNET DEVRİ BAŞLIYOR

Ordu’yu en geniş ücretsiz internet ağına sahip il yapan Büyükşehir Belediyesi, halka açık yerlerde ücretsiz internet hizmeti verilmesi konusunda test çalışmalarını sürdürüyor.

TEDES Projesi kapsamında günlük yaşamı kolaylaştıracak uygulamalardan biri olan Wİ-Fİ (kablosuz internet) hizmeti, 15 Kasım’dan itibaren açıklanan alanlarda rahatlıkla kullanılmaya başlanacak.

ÜCRETSİZ İNTERNET İÇİN TARİHİ GÜN: 15 KASIM

Konu ile ilgili müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, herkesin rahatlıkla internete ulaşabilmesi ve bu hizmetten azami şekilde yararlanabilmesi için projenin hizmete sunulduğunu söyleyerek; “Türkiye’de internet ağı en geniş il, Büyükşehir Ordu oldu. Proje kapsamında Altınordu ilçemizin Atatürk Parkı ve sahil şeridi, Ünye ilçemizin Atatürk Parkı, Fatsa ilçemizin Cumhuriyet Meydanı ve sahil parkı, Perşembe ve Ulubey Meydanlarımız 15 Kasım’dan itibaren ücretsiz Wİ-Fİ ile hemşehrilerimizin hizmetine girecek” dedi.

BU HİZMET HÜKÜMET PROGRAMINDAYDI