TEMAS VE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

2015-10-13 18:10

Dört Bir Yanda Çalışma Var

TEMAS VE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ve beraberindeki heyet; Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallesi, Akyazı Sahili, Ordu-Altınordu Durugöl İlkokulu ve Gülyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü yatırım ve projeleri inceledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici ve Yapım İşleri Şube Müdürü Olcay Kurt ile birlikte temas ve incelemelerde bulunan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra yapılması planlanan projeler hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına devam edilen 30x50 sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odası, otopark ile peyzaj düzenlemelerinden oluşan spor kompleksini inceleyen Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu buradan Gülyalı ilçesine geçti ve Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile birlikte Çikolata Park Projesi sahasını inceleyerek görüş alışverişinde bulundu. Ardından Akyazı Mahallesi plaj bölgesine geçerek planlanan ilave yatırımlarla ilgili incelemeler yaptı.

Ordu-Altınordu Durugöl İlkokulu meydanında yapılan basketbol sahasını da yerinde gören Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, çalışmada son aşamaya gelindiğini kaydetti. Heyet son olarak Karşıyaka Mahallesi’nde sürdürülen yol çalışmalarını inceledi.