BAŞKAN’DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

2015-10-05 23:03

Öğrencilerin Twitter Üzerinden Talebi Karşılıksız Kalmadı

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yurtta kalan ve twitterdan kavurma isteyen öğrenciye sürpriz yaparak tüm okula kavurma ikram etti.

Ordu Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Kübra Battal,  twitter hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a kavurma isteğini belirtti. Başkan Enver Yılmaz’ın resmi twitter hesabına, ‘Kavurma istiyorum. Yurtta kaldığımdan dolayı doya doya yiyemedim Başkanım’ şeklinde yazan Battal'ın bu isteğini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz cevapsız bırakmadı. Yılmaz, twitter hesabından Kübra Battal’a cevap vererek, ‘Nereye teslim edeyim?’ diye sordu. Bunun üzerine Kübra’nın arkadaşları da sohbete katılarak, ‘Başkanım tüm OFL Kız Yurdu olarak kavurma istiyoruz’ şeklinde yazdı.

TÜM OKULA KAVURMA İKRAM ETTİ

Bunun üzerine Başkan Enver Yılmaz, sözünü yerine getirerek  Ordu Fen Lisesi öğrencilerine kavurma ikramında bulundu.  Öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada; "Önce Kübra, sonra da Beyzanur twitter üzerinden bana ulaştılar. Bana atılan tüm mesajları bizzat takip ediyorum. Kübra’nın attığı mesaj gerçekten çok orijinaldi. Ben de kendisine yerini bildir, hemen göndereyim dedim. Sonra Beyzanur da sohbete katılarak, “Biz yurttayız ve tüm arkadaşlarımız istiyor” dedi. Biz de bugün bu sözümüzü yerine getirerek bütün okula kavurma ikramında bulunduk. Kübra ve Beyzanur’u bu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum" dedi.

BAŞKANIMIZ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Ordu Fen Lisesi Yurdu’nda kalan 10. sınıf öğrencisi Kübra Battal ise; “Açıkçası Başkanımızın bizzat kendisinin dönüş yapacağını sanmıyordum. Geri dönüş yaptığı zaman da arkadaşım beni aradı. “Twitterına bak” dedi. Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Beklemediğimiz için önce çok şaşırdık sonra da çok sevindik" dedi.

Yurtta kaldığımız için Kurban Bayramı'nda doya doya kavurma yiyememiştik, diyen Battal; "Etüt saatindeydik. Canım kavurma çekti, sonra kavurmayla ilgili bir tweet attım. Sonrasında ise yurtta kalan arkadaşlarım da, “Biz de istiyoruz” diye mesaj atınca Başkanımız bizleri kırmadı. Kendisine çok teşekkür ederim. Bugün bizleri çok sevindirdi ve bunu asla unutmayacağız" şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanmak istediklerini söyleyen Kübra ve Beyzanur’a eğitim süreleri boyunca burs vereceğinin sözünü de verdi.