HAZIR

2015-10-04 21:26

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 2015 yılı Ekim ayı programını oluşturdu. Vatandaşlara dağıtılan Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kitapçığında, OBBKT’nin sahneleyeceği oyunların ekim ayı içerisindeki program içerikleri yer alıyor.

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri Ekim ayı kitapçığında şu görüşlere yer verdi:

Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız yolda ileriye dönük planlar yaparken Ordumuzda kültür ve sanat bilincini yaygınlaştırmaya özen gösteriyor, bu düşünceyle çıktığımız yolda siz değerli hemşerilerimizle ekim ayında da kültür sanat faaliyetlerimizi buluşturmanın onurunu yaşıyoruz.

Altınordu, Ünye ve Fatsa ORMEK hizmet binalarımızda her kesim ve her yaş grubundan kursiyerlerimizin kişisel becerilerini geliştirebilecekleri müzik ve gösteri sanat kursları, kişisel gelişim kursları, okuma yazma ve yabancı dil kursları kentimiz ve insanımızın gelişmişlik düzeyini pekiştiriyor; ORMEK bünyesinde çalışan tüm idari ve eğitim kadromuza, eğitim görecek tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Aynı zamanda 1 ekim itibariyle devlet tiyatrolarıyla birlikte yeni sezonda perdesini açan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, geçmiş ve yarınımız arasında bağ kuran oyunları sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni sezonda Necip Fazıl Kısakürek'e ait “Bir Adam Yaratmak “ ve yeni çocuk oyunumuz “ Korkuluğun Türküsü” ne siz değerli tiyatro severleri bekliyoruz.

Bunun yanı sıra bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşayabilmemize vesile olan başta büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, 92. yıl dönümünü kutlayacağımız Cumhuriyet bayramınızı tebrik eder; herkese sağlık, huzur ve afiyet dolu günler dilerim.