PERSONELLERLE BAYRAMLAŞTI

2015-09-18 09:04

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde, idari binada görev yapan belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Enver Yılmaz; Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek ile birlikte hizmet binası girişinde karşıladığı personelle tek tek el sıkışarak, personellerin bayramlarını tebrik etti. Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve İdari birimlerde çalışan personellerin ağırlıklı olarak yer aldığı bayramlaşma programında Başkan Yılmaz, çalışma arkadaşlarına sağlık, huzur ve başarılar diledi.

Başkan Yılmaz, bu programın ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Durugöl yerleşkesine geçerek burada görev yapan personelin de bayramını tebrik etti.