TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

2015-09-19 08:53

30 YAŞ ÜSTÜ TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 30 Yaş Üstü Tenis Turnuvası'nda ödüller sahiplerini buldu. Başkan Yılmaz; “Gelen taleplere göre bir sonraki turnuvayı diğer kategorileri de içine alacak şekilde genişletebiliriz” dedi.

Altınordu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Tenis Kortları'nda gerçekleştirilen turnuva, final müsabakalarının ardından sona erdi. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül törenine Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Aziz Erdoğan, daire başkanları, şube müdürleri, sporcular ve tenis severler katıldı.

GELEN TALEPLERE GÖRE TURNUVA KAPSAMINI GENİŞLETEBİLİRİZ

Ödül töreninde bir konuşma yapan ve turnuvanın ödül töreninde tenisseverlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz; “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Tenis spor dalına gönül verenlerle birlikte 30 yaş üzeri kategorisinde düzenlediğimiz turnuvayı, bir dahaki sefere gelen talepler doğrultusunda diğer tüm kategorileri de kapsayacak şekilde genişletebiliriz” dedi.

TENİS SPOR DALINA YOĞUN BİR İLGİ VAR

Başkan Yılmaz, konuşmasının devamında Ordu’da tenis spor dalına olan yoğun ilgiye dikkat çekerek, “İlimizde tenise karşı önemli bir talep var ve her geçen gün tenis yapan sporcu sayımız artıyor. Bu artışla birlikte, tenisçilerimiz ulusal turnuvalarda önemli başarılar elde ederek ilimizi çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Umuyorum ki bu sporcularımıza daha güzel imkânlar sunulursa hem tenise olan talep artacak hem de daha çok başarılı sporcular yetişecektir.

TENİSE OLAN YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Bu anlamda Altınordu ilçemizde deniz kenarında olan sahaların şartlarının ivedilikle iyileştirilmesi için daha önce bir çalışma yapmıştık. Ancak teknik birtakım kısıtlamalar bu alanda daha fazla yatırım yapmamıza müsaade etmiyor. Bu nedenle kısa bir süre önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz ve 28 dönümlük alan üzerine inşa edilecek Karşıyaka Mahallesi Spor Kompleksi içerisinde 6 aylık bir süre zarfında yeni kortlarımızı hizmete sunacağız. İnşallah Ordu, yapacağımız 2 adet kapalı sentetik, 2 adet açık sentetik ve 2 adet de açık toprak saha ile nüfusuna oranla en çok tenis tesisine sahip illerden biri olacak” şeklinde konuştu.

Daha sonra turnuvaya katılan tüm sporculara Milletvekili Av. Oktay Çanak tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Kadınlar kategorisinde dereceye giren sporculara kupaları Başkan Yılmaz tarafından verilirken; erkekler kategorisinde derece yapan sporcular ise kupalarını Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak ve Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun elinden teslim aldı. Tören, kupaların verilmesinden sonra çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.