YERLERİ BELİRLENDİ

2015-09-21 08:34

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde “Kurban Kesim Hizmetleri” için hazırlıklarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca il genelinde 6 noktada kurban kesim hizmeti verecek.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı il genelinde faaliyette bulunan, kurban kesimi hizmeti verecek olan mezbahanelerin isimleri şöyle:

Altınordu Mezbahanesi, Fatsa Mezbahanesi, Ünye Mezbahanesi, Akkuş Mezbahanesi, Aybastı Mezbahanesi ve Gölköy Mezbahanesi.

ALTINORDU’DA KURBAN KESİM YERLERİ

Kurban sahiplerinin kurbanlarını kendilerinin kesebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Eskipazar mevkiinde bulunan hayvan pazarı bitişiğine kesim alanları oluşturdu.

Öte yandan Kurban Bayramı için Altınordu ilçesindeki kurban kesim yerleri; Kumbaşı Mahallesi pazar yeri, Cumhuriyet Mahallesi pazar yeri ve Şirinevler Mahallesi'nde bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beton sahası olarak belirlendi.

ESKİPAZAR MEVKİSİ KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINDA YENİLEME

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar mevkiinde bulunan kurban satış ve kesim alanının içerisine mescit, çay ocağı ve wc yapıldı, kurbanlıklar için de beton zemin oluşturuldu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Eskipazar'da bulunan kurban satış ve kesim alanının yeni düzenlemeyle birlikte sorunlarından kurtulduğunu söyleyen kurban satıcıları; “Mal pazarındaki çamurdan hayvanlarımızı satamıyorduk. Hayvanlarımız için zemine beton ve mıcır çakılları döktüler. Gelen müşteriler artık çamur olmuyor ve hayvanlarımızın temiz bir yerde olması bize yetiyor. Allah, Büyükşehir Belediyemiz'den razı olsun” şeklinde konuştular.ahanesi.