KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞTU

2015-09-25 08:31

ORDULULAR “KENT BAYRAMLAŞMASI”NDA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliği’nin birlikte düzenlediği, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen kent bayramlaşması, Ordu Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirildi.

Kent bayramlaşmasına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Seyit Torun, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, İlçe Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, protokol üyeleri, daire başkanları, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN YILMAZ; “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞİYOR”

Bayramlaşma töreninden önce yapılan protokol konuşmalarında ev sahibi olarak ilk sözü alan ve “Kent Bayramlaşması” programı ile insanımızın Ordu'ya olan aidiyet duygusunu artırmak istediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Büyükşehir olmadan önce kent bayramlaşması önemli ilçelerimizden gelen arkadaşlarımız ile gerçekleştirilirken,  19 ilçenin her birinde ayrı bir bayramlaşma oluyordu. İlimizin tamamını kucaklayacak şekilde bir bayramlaşma yapılmıyordu. Büyükşehir olduktan sonra tüm ilçelerimizin de katılımıyla birlikte bayramlaşma ile insanımızın şehre olan aidiyetini ve kentimizin bütünleşmesini sağlamak niyetiyle bir araya geliyoruz. Amacımız; kentimiz insanlarının Ordululuk bilinci ile hareket edebilmesidir” dedi.