ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

2015-09-28 17:16

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altaş Tv’de yayınlanan “Gündem Özel” programının konuğu oldu. Orhan Gündoğdu’nun hazırlayıp sunduğu programda gündeme dair açıklamalar yapan Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak, Ordu’nun her köşesine hizmet götürdüklerini söyledi.

837 PERSONEL, 400 ARAÇLIK YOL ORDUSU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 837 personel, 400 iş makinesi ile il genelinde yol çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediyesi her tarafı, dağı taşı asfalt yapıyor. Bu uygulamayı, Trabzon, Samsun, Malatya, Kahramanmaraş, Denizli Büyükşehir Belediyesi model aldı. 3 yıllık ihalemizi yaptık. 837 personel, 400 iş makinesi, 12 noktada asfalt döküyor. Allah izin verirse 2017 yılına kadar 1300 km asfalt dökeceğiz.” diye konuştu.

YAPILAN ASFALTI BİR DAHA AÇTIRMAM!

Şehir merkezlerinde bulunan altyapı sorunları nedeniyle, 2017 yılında sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanacağını dile getiren Başkan Yılmaz, “Şehir merkezlerimizde altyapı sorunumuz var. Yani şehir merkezinde ki asfaltımızın esasını biz 2017 yılında yapacağız. Doğalgaz çıkacak. Taşbaşı mahallesi ve Zaferi Milli mahallesinde doğalgaz çalışması var, çıkar çıkmaz asfalta gireceğiz. Elektriği yer altına alıyoruz. Yer altına yapılan yatırımın, siyasetçiye artı getirmeyeceğini bende biliyorum. Şimdi &