YAPILDI

2015-09-14 15:00

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirdi. Oturum başkanlığını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yaptığı Eylül ayı toplantısında, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapılan olağan toplantıda; İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

KURBANLIK SATIŞ ALANLARINA GİRİŞ ÜCRETİ BELİRLENDİ

Kurbanlık satış alanı olarak belirlenen alanlarda, alınacak giriş ve padok kullanım bedeline ilişkin olarak 2015 gelir tarifesine yeni maddeler eklenmesine dair teklifin kabul edildiği meclis toplantısında; kurbanlık satış alanlarından büyükbaş hayvanların günlük beher bedeli olarak adet başına 5.00 TL, kurbanlık satış alanlarından küçükbaş hayvanların günlük beher bedeli olarak da adet başına 2.50 TL tarife ücreti kabul edildi.

EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Eğitime büyük destek sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için de arazinin alımı konusunda önemli bir karara i