HUMMALI ÇALIŞMA

2015-07-23 12:00

Su Hayattır, Hayatınız Bizim İçin Çok Değerli

İÇME SUYU İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA

OSKİ Genel Müdürlüğü, Aybastı ilçesi Sarıyar ve Sefalık Mahalleri’nde içme suyu yatırımlarını sürdürüyor. Ordu’nun tüm ilçelerinde hayata geçirdiği yatırımlarla hizmet ağını genişleten OSKİ, Aybastı'nın Sarıyar ve Sefalık Mahalleri’nde içme suyu problemlerine son verecek isale ve şebeke hattı çalışmalarına devam ediyor.

Aybastı ilçesi Uzundere Mahallesi’ndeki kaynaklardan kaptajlarla alınan içme sularının yetersiz olan ve sağlıklı hizmet veremeyen borularla bölge halkına ulaşması sebebiyle çalışma başlatan OSKİ Genel Müdürlüğü, Aybastı ilçesinin Kayabaşı, Sarıyar ve Sefalık Mahalleleri’nin içme suyu sorunlarını kökten çözecek projeleri hayata geçiriyor.

GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Toplam 16.760 metre uzunluğunda isale ve şebeke hattı ile 2 adet 100 metreküplük içme suyu deposunu içeren projede 1.810 metre isale hattı, 11.350 metre şebeke hattı ve Sarıyar Mahallesi’ne yapılan içme suyu depo inşaatının yapım aşaması tamamlandı. Hava durumunun mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine ve bölgenin yağış almasına rağmen çalışmaları hızla sürdüren OSKİ, geriye kalan 3.600 metre şebeke hattı ve Kayabaşı Mahallesi’ne yapılan 100 metreküplük içme suyu depo inşasının yapım işini kıs