Ordu Büyükşehir Belediyesi Duyuru
Kumbaşı Limanı Tekne İmalatı, Bakım ve Onarım Tesisi Kapasite Artışı ile Çekek Yeri Projesi Halkın Katılım Toplantısı

ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı

Başaran Kardeşler Gemi ve Tekne İmalatı Turizm Nak. Tic. Ltd. Şti. tarafından, Ordu İli, Altınordu İlçesi, Kumbaşı Mahallesi Kumbaşı Limanı (Balıkçı Barınağı) mevkiinde Tekne İmalatı, Bakım ve Onarım Tesisi Kapasite Artışı ile Çekek Yeri Projesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Yeri: Salon Kumsal

Toplantı Yerinin Adresi: Ordu İli, Altınordu İlçesi, Kumbaşı Mah. Bülent Ecevit Blv. No:92/A

Toplantı Tarihi: 14.02.2019

Toplantı Saati: 14:00

Proje Sahibi: BAŞARAN KARDEŞLER GEMİ VE TEKNE İMALATI TURİZM NAK. TİC. LTD. ŞTİ.

Tel:0536 253 77 07

ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

VADİ MÜH. VE TİC LTD.ŞTİ.

Faks: 0312 284 32 03