OSKİ ARALIK AYI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

14-12-2017 14:03

OSKİ ARALIK AYI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği proje, yatırım ve işletmeler ile devam eden idari ve mali işlerin değerlendirmesinin yapıldığı koordinasyon toplantısının 24.sünü gerçekleştirdi.

OSKİ Genel Müdürlüğü ek hizmet binası toplantı salonunda, Genel Müdür Fatih Yürük başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

KASIM AYINDAKİ ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

OSKİ’nin Kasım ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerinin değerlendirildiği ve Aralık’ta yapacağı çalışmaların planlandığı toplantıda, Daire Başkanları tarafından detaylı bir sunum yapıldı.

AMACIMIZ, MEMLEKETİMİZE GÜZEL İŞLER YAPMAK

Toplantıdan sonra yaptığı değerlendirmede karşılaşılan birçok zorluğa rağmen 2017’yi başarılı bir yıl olarak geride bıraktıklarını belirten Genel Müdür Fatih Yürük, “Amacımız, memleketimize faydalı işler yaparak gelecek nesillere güzel bir Ordu bırakmak. Altyapı zor, zahmetli ve zaman içerisinde geri dönüşümü sağlanan bir alandır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımların sonucunda ortaya çıkan çevre ve yol tahribatları sebebiyle oldukça eleştirildik ancak önümüzdeki yıllarda insanların refah ve huzurla yaşayacağı bir altyapıyı Ordu’muza kazandırdık “dedi.