FATSA’DA CEPHE İYİLEŞTİRME PROJESİ SÜRÜYOR

07-11-2017 14:37

FATSA’DA CEPHE İYİLEŞTİRME PROJESİ SÜRÜYOR

Fatsa ilçesi sahil yolu üzerindeki binalarda Ordu Büyükşehir Belediyesince başlatılan dış cephe iyileştirme projesi devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, binaların dış cepheleri yenilendikçe ilçenin farklı bir güzelliğe kavuştuğunu söyledi.

51 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENDİ

Proje kapsamında 51 binanın dış cephesinin yenilendiğini belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında, Bolaman Köprüsü’nden Elekçi Köprüsü’ne kadar toplam 168 binada çalışma yapacağız. Şu ana kadar 51 binanın dış cephesi yenilendi ve boyandı. Diğer binalardaki çalışmalarımız ise devam ediyor” dedi.

BU PROJE FATSA’YA DEĞER KATACAK

Başkan Enver Yılmaz proje tamamlandığında, Fatsa’nın girişinden çıkışına kadar modern bir görünüm kazanacağını söyleyerek, “Bu çalışmalar ilçemize değer katacak. Proje kapsamındaki binalara hem mantolama yapılıyor hem de binalar Fatsalı hemşehrilerimizin tercihi doğrultusunda mavi ve beyaz renge boyanıyor. Projelerimizin uygulandığı binaların tamamlanmasıyla birlikte inanıyorum ki Fatsa ilçemiz, girişinden çıkışına kadar ahenk içerisinde ve muhteşem bir görünüme kavuşacak” diye konuştu.