BÜYÜKŞEHİR’DEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DESTEK

09-12-2017 12:24

BÜYÜKŞEHİR’DEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından zabıta ve özel güvenlik personeline, il genelinde sürdürülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında eğitim verildi.

İçişleri Bakanlığının uyuşturucuyla mücadele politikası çerçevesinde düzenlenen ‘Narko Rehber’ konulu eğitime, Ordu Büyükşehir Belediyesinin il genelinde görev yapan zabıta personelleri ile özel güvenlik personelleri katıldı.

ZABITA VE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından verilen eğitimde katılımcılar, insanları tehdit eden narkotik maddeler ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, madde kullanıcısı ve sokak satıcısı nasıl tanınır gibi konularda bilgilendirildi. Eğitimde, özellikle zabıta personelinin günün her saatinde sokaklarda bulunduğuna ve vatandaşla iç içe olduğuna dikkat çekilerek ülkemizin geleceğini tehdit eden uyuşturucu ile mücadelede bütün birimlerin topyekûn çalışmasının önemine değinildi.