BÜYÜKŞEHİR ÇAMBAŞI’NA MEZBAHA KURUYOR

06-12-2017 14:01

BÜYÜKŞEHİR ÇAMBAŞI’NA MEZBAHA KURUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun gözde turizm noktalarından olan Çambaşı Yaylası’na modern teknoloji ile donatılmış mobil mezbaha kuruyor.

YILDA 4 BİN 500 HAYVAN KESİM KAPASİTESİ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na bölgenin küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim ihtiyacını karşılayacak modern teknolojili mobil mezbahanın kurulmasında son aşamaya gelindiğini söyledi.

YIL BOYUNCA HİZMET VERECEK

Çambaşı’nın cazibesinin her geçen gün arttığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Çambaşı Yaylamız, artık hem yaz hem de kış sezonunda yoğun ilgi gören bir cazibe merkezi hâline geliyor. Kayak merkezimizin açılması ve konaklama ihtiyacına yönelik yatırımların artmasıyla birlikte her geçen gün daha fazla sayıda insan Çambaşı Yaylası’na geliyor. Bu nedenle bizler, yaylamızı ziyaret edenlerin günlük et tüketimi ihtiyacını karşılamak amacıyla modern bir mezbaha tesisini hizmete sunuyoruz. Çambaşı Yaylası’na ve çevre bölgelere hizmet edecek ve yılda ortalama 4 bin 500 küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesimi yapılabilecek mezbahamızın yıl boyunca hizmet vermesini planlıyoruz” dedi.