ALTINORDU`DA PLANLI SU KESİNTİSİ OLACAK

27-11-2017 15:46

HALKIMIZA DUYURULUR!

ALTINORDU'DA PLANLI SU KESİNTİSİ OLACAK

Altınordu ilçesinde sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında, yeni yapılan hatların devreye alınması sebebiyle 27.11.2017 Pazartesi günü saat 21.00 ile 28.11.2017 Salı günü saat 05.00 arasında 8 saatlik planlı su kesintisi yapılacaktır. Altınordu ilçe halkımıza duyurulur.

SU KESİNTİSİNDEN ETKİLENECEK MERKEZ MAHALLELER

Selimiye Mahallesi, Şarkiye Mahallesi, Şirinevler Mahallesi, Düz Mahalle, Yeni Mahalle, Bucak Mahallesi, Subaşı Mahallesi, Şahincili Mahallesi, Karacaömer Mahallesi, Eskipazar Mahallesi ve Nizamettin Mahallesi.

SU KESİNTİSİNDEN ETKİLENMEYECEK MERKEZ MAHALLELER

Taşbaşı Mahallesi, Zaferimilli Mahallesi, Azizeye Mahallesi, Saray Mahallesi, Kirazlimanı Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Karapınar Mahallesi, Akyazı Mahallesi, Durugöl Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Turnasuyu Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi.