“4 MEVSİM ORDU” FOTOĞRAF YARIŞMASI İÇİN SON 30 GÜN

01-12-2017 13:19

2017’NİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI SEÇİLECEK

“4 MEVSİM ORDU” FOTOĞRAF YARIŞMASI İÇİN SON 30 GÜN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve OFSAD tarafından organize edilen “4 Mevsim Ordu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”na başvurular devam ediyor. Birincilik ödülünün 5 bin TL olduğu yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Aralık 2017.

BUGÜNE KADAR 308 FOTOĞRAF GELDİ

17 Şubat 2017’de başvuruları başlayan “4 Mevsim Ordu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”na bu zamana kadar 106 katılımcı 308 fotoğraf ile başvuru yaptı. Yarışmaya katılan ve seçici kurul jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek olan fotoğrafların dereceye girenleri belirlenecek. Yarışma sonucunda derece alan ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, Şubat 2018’de Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde sergilenecek.

FOTOĞRAFLAR ORDU’YU ANLATACAK

Yarışmaya Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan tarihi yapıları (köprüler, camiler, kiliseler, kaleler ve mağaralar ile ilçelerin öne çıkan tarihi mirasları), doğal güzellikleri (dağlar, yaylalar, göller, akarsular, şelaleler, mağaralar vb.), bölgeye ait kültürel öğeleri (yöresel yemekler, tarım, hayvancılık, balıkçılık faaliyetleri, gelenekler, halk oyunları, düğünler, asker eğlenceleri, kına geceleri, tarım aletler ve el sanatları vb.), yaban hayvanları, endemik bitkileri, Ordu iline özgü yaşam faaliyetleri ve mahallelerdeki sosyal hayatı anlatan belgesel niteliğinde fotoğraflar katılabilecek.

18 yaşını dolduran herkes, en fazla 4 adet renkli fotoğraf ile yarışmaya ücretsiz başvurabiliyor.

Yarışmada dereceye giren kişilere verilecek ödüller ise şu şekilde:

Birincilik 5.000 TL

İkincilik 3.000 TL

Üçüncülük 2.000 TL

Jüri Özel Ödülü 1.000 TL (İnsanlı veya insansız hava aracı vb. özel donanımla havadan veya su altından çekilen bir fotoğrafa verilecektir.)

Jüri Özel Ödülü (Kış) 1.000 TL

Jüri Özel Ödülü (İlkbahar) 1.000 TL

Jüri Özel Ödülü (Yaz) 1.000 TL

Jüri Özel Ödülü (Sonbahar) 1.000 TL

Sergileme (En fazla 100 eser) 150 TL

DETAYLI BİLGİ:  http://www.ordu.bel.tr/…/4-Mevsim-Ordu-III-Ulusal-F…/40/5062

BAŞVURU İÇİN : http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=274 ADRESİNE TIKLAYINIZ.