ÜNYE ERENYURT-KUMRU BAĞLANTISI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

10.11.2017 / 14:53
ÜNYE ERENYURT-KUMRU BAĞLANTISI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride bırakılan 3.5 yıllık süreçte 31.30 km sıcak asfalt yol çalışması yaptığı Ünye ilçesinde, 2017 yılı kapsamında planlanan 18.30 km sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor.

İlçede önemli bağlantılardan biri olan Erenyurt- Kumru güzergâhında sıcak asfalt çalışmasının sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Toplam uzunluğu 7.5 km olan yolumuzun 4 km’sinde sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık. Kalan kısımlarında altyapısını hazırladığımız yolu, sıcak asfalta hazır hâle getiriyoruz. Mevsim koşulları el verdiği ölçüde sıcak asfalt çalışmasına devam edeceğimiz yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

İLÇELERE HIZLI VE KONFORLU ULAŞIM SAĞLAYACAK

Ünye Erenyurt-Kumru bağlantı yolunda vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin çalışma başlattığını söyleyen Başkan Yılmaz, “7.5 km uzunluğa sahip yolumuzun 4 km’sinde sıcak asfalt çalışmamız tamamlandı. Kalan bölümlerde asfalt öncesi altyapı işleri ise sürüyor. Yolumuz tamamlandığında Ünye’den Fatsa, Korgan ve Kumru ilçelerimize hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlanabilecek. Ayrıca bu yolu kullanan vatandaşlarımız, Ünye ilçemizin merkezine uğramadan Altınordu’muza daha kısa sürede gelebilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza hak ettikleri konforu yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

• brick and by windows